Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Saturday, 24 April 2010

Synchro12 yg cool (pada aku)

Assalamualaikum. Salam Satu Malaysia.

Santapan istimewa untuk para pembaca blog ini!

Rasanya sudah lama aku tak letak gambar2 Synchro12 kat blog ni.. Walaupun dah byk event yg kitorg cover.

Tapi takpe. Kali ni aku letak yg kitorang main masa FESTIK hari tu.. And when I say main, yeah, we really do main-main.. HAHA!! OMG malam tu mmg paling teruk aku rasa kitorang pernah main.. hehe. Takpe, yang penting crowd suka (despite the bitter taste we got).

Dan kali ini aku dibantu oleh Photobucket! Yeah Photobucket mmg best! Banyak lagi nak explore nih kat Photobucket tu...

Jap. Sebelum tu. Kalau cakap pasal budak band, kebiasaannya minda kita yang klise ni akan fikir budak2 lelaki yang hensem, comel,cool, dressing takmau kalah Rosyam Nor, kalau mereka senyum mampu mencairkan seluruh North Pole, kalau mereka buat muka pelik2 itu adalah seni, kalau mereka buat rambut baru lepas bangun tidur pun seni juge.. Kan?

Haha tett! Budak band pun manusia biasa jugak. Kalau dah nama budak Uni yg sengal, sengal jugaklah budak2 tu tak kisahla budak band ke, menari ke, pantun ke, pidato ke, catur ke, cheerleader masa kejohahan sukan2 ker.. Sama je... Heh :)

Okaylah dah habis mengomel. Here goes: The backstage face of us!

 
us.
Inilah barisan Synchro12 yg diturunkan utk malam tu.. Oh yea, tukang tangkap gambar is Pak Kim.. So campur Pak Kim sekali lah.


ber6
Nak tahu budak2 ni kate ape? Usman boleh masuk audition iklan ubat gigi.. Hahah!


ber6 lompat
Oh ye lihatlah kami yang ceria meriah bak budak2 Ribena terlebih glukosa!! Nak tangkap gambar sambil melompat tapi nampaknye Matt je yg jadi.. Yang lain hancuussss... :D


Photobucket
Nama: Matt
Nama penuh: Matthew. (Haha!)
 Posisi: Untuk malam ni, keyboard, tp sebenarnya dia ni boleh main SEMUA!! Yes, when I mean boleh main, it means dia mmg btol2 boleh main semua.. Kalau beliau takde kami mungkin mengambil masa yg lama utk arrange lagu. Kalau beliau ada kejap je dah settle.. Oh Matt!


Photobucket
Nama: Usman.
Nama glamer: Usmanvzxvzvxzyt.... G tanya dia sendiri. Dahla pakai bahasa Sepanyol, panjang pulak tuh!
Posisi: Lagi nak tulis kah?? Mamat kesukaan ramai ni (termasuk anda yg tengah baca ni,ye, saya tahu, hehe) kerjanya tukang goreng gitar jeh.. Mmg star habis! Kadang2 Selalunya orang panggil dia sebelah telinga dia pun dia tak perasan.. Sebab khusyuk sangat menggoreng.. Ntah2 bom jatuh depan mata pun buat dono je.. Ish3.


the bassist
Nama: Alvin.
Nama glamer: Alvinvxtzuctd.. Ha yg ini pun pegi tanya Usman. Usman yg bagi nama glamer bahasa Sepanyol kat Alvin.. Sumpah panjang!
Posisi: Pemain bass! Yg ini pun mmg star. Kepada awek-awek di luar sana, jgn terpedaya dengan muka blur dia ni, jangan sangka dia ni suci murni baik angelic yea. Jahat nih dia ni. Sekali bercakap habis pecah perut semua orang. Ish3.


drummer x smart

Nama: Mizah Kun.
Nama Glamer: Er.. Kun la?!?
Posisi: Tukang ketuk drum. Selalu kene tego dgn sifu Matt. Hehe. Saya kan budak baru belajar *wink wink*. Tak banyak kot nak describe pasal mamat minah ni?
Oh yea, maafkan sahaja brader ILOVEFESTIK kat belakang tu. Kasi la dia can nak interfrem.. Dia pun nak masuk blog juge. Hehe.

Alamak, gambar individu Hairi (tukang goreng gitar 2), Krol dgn Pak Kim takde pulak.. Adoyai. Huhu. Takpelah. Next time jgn lupa tangkap gambar sensorang yer kalau nak masuk dalam blog aku nih! Ingat tu!

Dan.. untuk gambar yg last ini.. Terimalah.. Eh kejap. Yang awek2 semua sila buat penilaian betul2 yer. Synchro12 mmg sume comel2 belaka, ye saya tahu, tapi kalau dah terlebih tenaga dan glukosa macam ni.. Er.. Sila minat Synchro12 time buat show sahajalah.. Hehe.

Get ready and put your mouth silencer on! And make sure your tummy isn't full!


hide n seek
*Tak payah gosok2 mata anda atau lap cermin mata anda.. Gambar ni mmg blur. Tapi nak juge tunjuk. Sorry. =.=' Kalau tak nampak sgt pandai2lah nak zoom sendiri yer..

p/s: Singer ktorg cuti rehat time nih.. Sbb ktorg pakai singer import drpd pertandingan karaoke taraoke. Hehe.

8 comments:

KAYROLE KAIXA said...

sengal la ko mizah...haha
Thumbs up!!!

adeqmanje said...

mizah!!!!!!aaa....aq suke yg nih..rindu sgt5 kt sume owg..nk nges rse..nnt bile da grad msti lg rindu giler..huu..sob2.. :(

KAYROLE KAIXA said...

jangan la nangis kat sini kak oi..haha..main jauh-jauh..haha..nanti kite nangis gak tau..hahaha

Mizah Adam said...

hehe....

adeqmanje said...

hurm..syg sgt5 kt kowg sume..kowgla adeq2 aq yg pling besh!

λ””μ•Όλ‚˜ said...

aku suda tag sama kamu... g bace belog ku...n do it der~

::aku insan biasa:: said...

ape name sepanyol usman????

Mizah Adam said...

aku tak reti sebot! hanya usman saja yg mampu.. ahah~