Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Wednesday, 12 January 2011

Nak Post Gedik Jugak!

Thanks sbb angkatkan beg.
Thanks sbb ingat my full name!
Thanks sbb gigih carikan kayu.
Thanks sbb buang pacat dari kaki!
Thanks sbb rajin sangat nak melayan borak dalam bas masa balik.
Thanks sbb sudi satu grup dari awal sampai la ke sudah.
Thanks sbb sudi melayan kerenah mereka yg suka mengacau.
Thanks sbb sudi segala2nya lah!!
Thanks sbb sudi approve facebook on the spot!

Sangat banyak terima kasih terima kasih terima kasih!

I'll give you some space to breathe, don't worry. Hehe.

Sekarang mari kita saksikan apa komen yang bakal diberikan daripada kakak2ku dan kawan2 ku yang giler.

"Saya takut-takut berani je ni"-bak kata Nabil di zaman kegemilangan dia. (Sekarang dah tak gemilang dah ke??)

Oh btw, there's nothing much in between us, this post is just for someone who, for me, has done so much sweet things for me in an ocassion.

9 comments:

dee said...

lalalalalala *tumpang nyibuk, weh mijah!!! sampai dalam bas kau.. hahaha

sparkling_deepred said...

Tak dan nk komen pelik2 hahahahahaha. apa pung, tahniah la ade org take care kan u. auww

Mizah Adam said...

dee: tu la pasal kan! xmo lepas peluang uh! huhu~
deepred: apsal gelak semacam panjang je. takut den. auuwwww

adeqmanje said...

erk??len mcm je mizah??

Mizah Adam said...

tu la kak sue. haihh. cmne nak gosip2 lagi nih. haha

Mizah Adam said...

tu la kak sue. haihh. cmne nak gosip2 lagi nih. haha

HaWaAdAm said...

gedik..mmg gedik...jgn lupa kenalkan kat kakak2 ekau ni utk approval 1st step...:p

KayRole KaiXa IskanDar said...

macam tahu je..ngeh ngeh ngeh ngeh...

Mizah Adam said...

ko tataw la! hahahha~