Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Wednesday, 8 July 2009

Saya masuk Universiti Hanya untuk Jadi Maskot

ini KuNkuN si Rakun. chomel kan? and yup, that's ME inside that hot stuffed thing. It really is a good feeling that they called out your college name for winning something. At least better than K10 yang tak menang ape2 tu kan. hahah. Dan jgn salah sangka. I jadi maskot secara sukarela, bukan paksaan. It's a bit sad though, that I am now known as kunKun, and not Mizah. ee. u guys should really know me as MIzah. And then You'll find me waaaay more fun than kuNkuN. No, I am really proud to be kuNkuN, but when I'm not kuNkuN, I'm Mizah. Please,,,, know me as Mizah. okay?? that is when I'm not kuNkuN laa.... Mizah jadi KUnKUn bila lapar je... hahah..

kat ats tu gambar kuNkun dgn kak Touie. antara yg sanggup bersengkang mata utk menjahit mende alah tu dgn kemasnya. Tepuk2 sayang!!!!


ini plak Mr rabbit.. entah maskot kolej mane aku dah lupe. He should win too, though. sbb bulu dia best and kuNkuN ada jadi jahat jap pegi tarik bulu ida. ahaha.. sori rabbit!!



ini KuNkuN dgn roomate. nisa n fasha. Sorry guys, yg dlm maskot tu je yg available... heheh



dilayan bak VIP!! mmg patut pun dilayan sebegitu rupa sbb panas gila kot dalam mende alah tuuuu..... sebelah tu kak jin yee,, another PU (pembantu Universiti)





haha ini budak sengal 2 org.... sedapnye ko peluk KuNkuN. Aku pun nak peluk kuNkuN gak!!!! mmg sedap tau peluk kuNkuN, sbb dlm perut tu kekabu ooooo....



KuNkuN dah penat..... ksian kuNkuN... bergambar beramai2 setelah diisytiharkan menag the best mascot... hehe


gmbar kuNkuN with abg Saufi.. antara jejaka2 PU yang digilai oleh pelajar2 baharu wanita di kolej 12... hahah. time ni abg Saufi taktau lagi kuNkuN perempuan nih.. masa tahu pun blur2 je pkir pompuan manela yang sanggup bergadai nyawa pakai maskot panas.. dah la kepala tu helmet abg Anuar.. peh bau diaaaa...... BAEEEKKK puNYEee!!!! heh sori abg Anuar.. peace!!




with my 3 roomates and cikgu kat sebelah.. we call him cikgu sbb mmg dia cikgu pun, br nak amek degree.. mula2 aku kau je dgn dia. pastu malu sendri. hahah.
So.... that's about kuNkuN and Mizah. Ya kawan, sasya dah ceburkan diri da;lam bidang2 yang tak pernah kwan2 pkir saya akyn jadi... etc, mule2 nasyid, pastu maskot lak.. hehe. apepun, I'm still breathing oxygen and exhaling carbon dioxide... so far so good in UPM..
Till then, DADAAAAA!!!!
KunKUN says: nantikan kemunculan saya di pesta interkolej dengan pasangan saya, si singa yang friendly!!!! =)







No comments: