Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Thursday, 20 October 2011

G0t this from somewhere!

JUST FOR FUN OKAY!

Which birthday are you in?
.
JANUARY=CHATTER
Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Inner and physical beauty. Lies but doesn’t pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care to cont...rol emotions. Unpredictable.
Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them MFE.
.
FEBRUARY=THUG
Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. sexiest out of everyone.A real speed demon. Has more than one best friend. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest and loyal. Determined to reach goals. Loves freedom. Rebellious when restricted. Loves aggressiveness. Too sensitive and easily hurt. Gets angry really easily but does not show it. Dislikes unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Daring and stubborn. Ambitious. Realizing dreams and hopes. Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.
.
MARCH=GORGEOUS
Drop dead gorgeous!!! Attractive personality. Very sexy!!. Affectionate & Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Chatterbox! Loves to talk alot! Loves to get their way! . Unbelievable kisser! Easily angered. Very stubborn in the most way possible! Loves to get noticed! Willing to take risks for others. Makes good choices. Has a great fashion sense! Maybe a little too popular with others . Outgoing and crazy at times! Intelligent. Can sometimes be a heartbreaker! Can love as much as possible! Hates insults. Loves compliments! and quiet the charmer. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. The best in bed out of the other 11 months!! Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Observant and assesses others.likes to keep theyre crushes kinda secret.pretty much flawless.
.
APRIL=SEXY
Suave and compromising.. Funny and humorous. Stubborn. Very talkative. Calm and cool. Kind and sympathetic. Concerned and detailed. Loyal. Does work well with others. Very confident. Sensitive.. Positive Attitude. Thinking generous. Good memory. Clever and knowledgeable. Loves to look for information. Able to cheer everyone up and/or make them laugh. Able to motivate oneself and others. Understanding. Fun to be around. Outgoing. Hyper. Bubbly personality. Secretive. Boy/girl crazy. Loves sports, music, leisure and travelling. Systematic.. Hot but has brains. 
.
MAY=LOVER
Hella sexy, loves sex n making luv, tends to be SOOOOO hott!! Active and dynamic. Decisive and haste but tends to regret. Attractive and affectionate to oneself. Strong mentality. Loves attention. Diplomatic. Consoling, friendly and solves people’s problems. Brave and fearless. Adventurous. Loving and caring. Suave and generous. Usually you have many friends. Enjoys to make love. Emotional. Stubborn. Hasty. Good memory. Moving, motivates oneself and others. Loves to travel and explore. Sometimes sexy in a way that only their lover can understand.
.
JUNE =FINEASS
Fun to be with. Loves to try new things. Boy/girls LOVE you. You are very hott. Secretive. Difficult to fathom and to be understood. Quiet unless excited or tensed. Takesrep pride in oneself. Has reputation. Easily consoled. Honest. Concerned about people’s feelings. Tactful. Friendly. Approachable. Emotional temperamental and unpredictable. Moody and easily hurt. Witty and sparkly.spazzy at times.Not revengeful. Forgiving but never forgets. dislikes nonsensical and unnecessary things. Guides others physically and mentally. Sensitive and forms impressions carefully. Caring and loving. Treats others equally. Strong sense of sympathy. Wary and sharp. Judges people through observations. Hardworking. No difficulties in studying. Loves to be alone. Always broods about the past and the old friends. Waits for friends. Never looks for friends. Not aggressive unless provoked. Loves to be loved. Easily hurt but takes long to recover.
.
JULY=GANGSTA
You’ve got the best personality and are an absolute pleasure to be around. You love to make new friends and be outgoing. You are a great flirt and more than likely have a very attractive partner, a wicked hottie. Like somebody with a JUNE brithday. It is also more likely than that you have a massive record collection. When it comes to films, you know how to pick them and may one day become a famous actor/actress yourself - heck, you’ve got the looks for it!!!
.
AUGUST=ATTITUDE
outgoing personality. takes risks. feeds on attention. self control. kind hearted. Self confident. loud and boisterous. VERY revengeful. easy to get along with and talk to. has an “every thing’s peachy” attitude. likes talking and singing. loves music. daydreamer. easily distracted. Hates not being trusted. BIG imagination. loves to be loved. hates studying. in need of “that someone”. longs for freedom. rebellious when withheld or restricted. lives by “no pain no gain” caring. always a suspect. playful. mysterious. “charming” or “beautiful” to everyone. stubborn. curious.. independent. strong willed. a fighter. 
.
SEPTEMBER=IMP
Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Great in bed. Inner and physical beauty. Doesn’t pretend. Gets angry often. A meaningful love life partner. Makes right choices. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Does not harm others. It is all about love and fairness. Easily hurt and hard to recover. Daydreamer and does fullfill. Opinionated. Does not care to control emotions. Knows what to do, to have fun. Unpredictable. Someone to have close to you. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them all.
.
OCTOBER=HOTTIE
Trustworthy and loyal. Very passionate and dangerous. Wild at times. Knows how to have fun. Sexy and mysterious. Everyone is drawn towards your inner and outer beauty and independent personality. Playful, but secretive. Very emotional and temperamental sometimes. Meets new people easily and very social in a group. Fearless and independent. Can hold their own. Stands out in a crowd. Essentially very smart. Usually, you ever begin a relationship with someone from this month, hold on to them because their one of a kind. 
.
NOVEMBER=SWEETIE
Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck.. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves travelling. Dislike being at home. Restless. having many children. Hardworking. High spirited.
.
DECEMBER=BEAUTY
This straight-up means ur the most good-looking Loyal and generous. Patriotic. Competitive in everything. Active in games and interactions. Impatient and hasty. Ambitious. Influential in organizations. Fun to be with. Easy to talk to, though hard to understand. Thinks far with vision, yet complicated to know. Easily influenced by kindness. Polite and soft-spoken. Having lots of ideas. Sensitive. Active mind. Hesitating, tends to delay. Choosy and always wants the Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Loves freedom. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves travelling. Dislike being at home. Restless. having many children. Hardworking. High spirited .




Perfect Situation, lagi sekali.

What's the deal
With my brain
Why am I so obviously insane?
In a perfect situation
I let love down the drain.

-Weezer

Yeah I really think there's something wrong with my brain. Thank you.

P/S: Aku nak tunggu kakak aku beranak je nih. Doakan kami sekeluarga! Terima kasih~
Pp/S: Aku ada belikan toy utk ko nih! Uuu cepat2 kuar! <-- pfft nampak sgt kekok nk terima anak buah nih haaa~

Tuesday, 18 October 2011

Few

Assalamualaikum. Salam Satu Malaysia.

Currently it's a trend now on Facebook where they post all these quotes and great pictures or videos that can make you sentap/sayu/happy/beaming/rasa-nak-panampor-sape-yang-buat-nih/indifferent feeling. From themes like spiritual to comical, or about the heart thingies to sarcasm.

From what I am going through these few weeks back, yeah I took time to read them, laugh at them, or even sumpahseranah in front of the screen. Haha. What, with tests going around and your usual friend-conflict, yeah you can see we are all going nuts. NUTS! Tengok Ning Baizura pun boleh ter-over excited. Huh? Okay, feveret korang kot. :D

So I wont be sharing pics we took during PESKO, instead these few quotes I found hey! It might just help. Help with what? Entah, realization maybe?? Peace u ollls~

 for me


for you


Sunday, 9 October 2011

Pendek Panjang

Ok fine aku tulis post panjang sorang pun xnak baca.
Nampak sangat aku ni boring.
Baiklah, aku terima itu.

Tapi kalau aku tulis ni mesti ada orang komen punya.
Haish apelahh nak jadi.

Takpe, meh aku try dulu post ni, tengok ada orang nak baca ke tak.

Currently, di minit aku nak post post ni, aku sangat............

GEMBIRA

Haiiii lah... Sukanya hatiku rasa, Melayang-layang ke angkasa!!!!! Eh dah mcm pantun pulak, hehe. XD

Sekian.

>.<



Friday, 7 October 2011

The first Sem sucks, tapi The first Sem ni jugaklah yang dirindui ;)

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

(Sila baca dengan nada yang penat)

So yeah yeah aku dah masuk third year aku kat Uni. Senior? Senior la sangat, ada je junior yang lagi hebat dari segala aspek dari aku. Misalnya pointer huahua. Misalnya keaktifan di uni huahua. Misalnya kapasiti palehotak dia utk mengingati formula dengan lebih hebat dan pantas dari aku huahua. Okay okay aku tengah excited ni sebab aku rasa macam dah lama gilaaaaaaaa tak menulis panjang-panjang.

Senior! Yeah peace bebeh~

So! Aku dah tahun ketiga kat sini (eh aku dah mention dah ek kat atas? Itu English, aku alih bahasa lak haha), dan bukan nak kata apa, tapi memang dua tahun aku kat sini, kira aktif jugaklah aku di uni terchenta ni. Experiences kalau tanya aku dari segi "penderaan" mental ke fizikal ke emosi ke even spiritual pun aku boleh share dengan sape2 yang tanya aku, itupun kalau ada yang sudi nak tanya and dengarlah kan. 

Ada something happen kat facebook yang melibatkan junior baharu (the latest ones lah hahaha), diorang macam ada adegan the clash of the titans sikit dalam group diorang. Which, reminds me of my first semester back then (ecewah macam dah lama je kaaannn). My first sem? Kira macam bittersweet jugaklah. Memang takde masa nak honeymoon lah oii once kau dah masuk belajar kat tempat tinggi (<--okay nada sinis).

Masa first sem aku, seiouslah akuk rasa aku tak kenal sapa bedmate aku yakni si orangyangtakberapapenting tu. Sebabnya dia dalam dunia aku sendiri, aku dalam dunia aku sendiri. Memang masing-masing buat hal masing2. Kadang tu memang tak jumpa langsung la kat bilik. Wahaha. Bagus kan? Pastu lak lagi sem satu tu aku paling takut sebab kena belajar Biology! U know, BIOLOGY! Like, aku lari masuk ke sekolah teknik dulu semata-mata sebab aku taknak belajar subjek ni kat sekolah harian aku tetiba masuk uni kena jugak belajar?!?!? Memang sah laa biology ni saja nak sabotaj hidup aku kan (padahal result aku utk subjek ni okay je, yang subjek macam aku minat gila tu taklah pulak aku score, huh). And then first year ni jugaklah di mana aku sambung bercinta dengan drum, siap main band lagi turr. First year ni jugaklah aku dapat merasa masuk suratkhabar woohooo! Haha, bangga kot lagi-lagi pulak bila abah aku siap frame and gantung kat rumah. Hehehe. That's bits of the physical things masa first sem aku lah..

And then talking about friendships. Memang, aku akui (ecewah) aku ni free spirit jer. Mana angin tiup situlah aku ada. Mana yang ada jodoh itulah yang aku jalan bersama. Paham? Dan aku juga pernah merasa menjadi bahan kritikan yang aku sendiri takatu aku dikritik. Wah. But then again, it's better to be talked about rather than to be ignored, totally. Dan aku pun pernah back-up sorang member yang rupa-rupanya tak perlu di-backup pun sebab esok lusanya dia sakitkan hati aku. So yeah, proses pemilihan kawan tu pun aku dah lalui dah.

Aku memang cukup bersyukur la sebab dapat masuk uni ni dengan kos yang memang aku mintak, dan di uni yang aku minat, dan doa aku pasal sahabat ni dikabulkan Allah, Alhamdulillah (adala doanya, sibuk nak tau pesal? weee). Tapi Dia memang takkan bagi kita semua ni free2 jer tanpa stress, tension, ujian sana, dugaan sini. Mesti ada punya. Kalau takde, kau memang bukan sedang hidup di dunia inilah, mungkin di alam lain entah aku tak tahu kat mana okay. So kalau kau nak down pasal member kau cakap belakang kau, lantak diorang lah, nak cakap yang baik-baik ke yang buruk-buruk ke, again, lantak diorang lah. Takkan kau nak pergi tutup mulut sorang-sorang kan? Bapak hebatnya kalau kau boleh mampu nak tutup mulut sorang-sorang. Betul cakap ni, kau try lah sehabis baik untuk jadi yang terbaik ke, ada je suara-suara kecil ni.

Cuma bagi aku, kalau kau dapat tahu yang diorang ni kutuk kau, jangan nak panas cepat sangatlah, cuba kau lapangkan dada kau dan pergi tanya dia face to face apekebendanya yang dia  kutuk kau tu. Jangan nak melenting time tu pulak. Kalau kau melenting, dia melenting, memang gaduh la solutionnya. Sampai bilalah kau tak bertegur sapa dengan dia dah aku rasa. Dengar dulu, ingat, hadam, balik bilik nanti duduk sorang-sorang, reflect balik kat diri kau. Betul ke aku gni gtu gane. Perubahan pada diri kita kadang2 kita tak nampak, tapi orang lain boleh nampak. Dan kalau dia ngata kau yang baik-baik pulak, jangan nak kembang sangatlah. Segala yang baik tu datangnya dari Allah jua. Ingat, pujian itu makanan nafsu, kutukan itu makanan jiwa. Sebab dari pujian itu datangnya riak, dari kutukan itu datangnya rendah hati. Okay?

Lagi satu, jangan jadikan jawatan kau yang banyak gila tu sebagai satu alasan kau kena jadi feymes. Semua orang kena kenal kau. Tidak sama sekali yer. Itu gedik namanya. Perasan. Gila glamer. Lagi satu lagi, janganlah jadi ayam daging pulak dah masuk tempat yang offer banyak peluang keemasan kat kau ni. Dah masuk uni, utk timba ilmu dan pengalaman , bukan takat nak dapat ijazah jer. Uni aku ni kan dok bising pasal Kemahiran Insaniah lah. So pilih, 3.0 with KI or 3.8 without KI? Tepuk dada, tanya iman. Kalau nak tanya selera sila tepuk perut. Eh ke tepuk perut tu untuk nak halau angin? Entahlah.

Lagi sekali, aku suka nak cakap, gunakan ketidaksamaan pada setiap kawan kita untuk lengkapkan diri kita. Bukanlah suruh bergabung macam puzzle pastu kau pergi jalan ramai-ramai macam kembar siam, bukan. Juga tak perlulah kau nak berdamping sentiasa dengan kawan kau tu sebab nak lengkap sentiasa. Bukan. Ada banyak cara kau nak lengkapkan diri kau dengan ketidaksamaan kawan-kawan kita. Satu, kau boleh bercantum dengan dia macam puzzle lepastu kau jalan sama2. Dua, kau boleh berdamping dengan dia sentiasa hatta ke toilet sekalipun. Ketiga, kau buat mental note/ mental check jelah yang kau takkan/akan berubah jadi macam dia. Mana yang jernih, ambil. Mana yang keruh, kalau boleh filter jadi jernih, silalah. Kalau dah keruh sangat tahap macam sungai-sungai bukan sungai rekreasi di Malaysia ni, ah takpelah, kau buang jelah terus. (But seriously kita kena lagi proaktif dalam membersihkan sungai kita! Cintailah sungai kita!).

Hmm. Tu jelah aku nak cakap. Sebab tak sedap lah aku tengok adik-adik junior ni gaduh tak tentu hala. Sombong salah, peramah salah. Ni baru kenal ringan-ringan kat facebook. Belum buat kerja satu team lagi. Hahah. Kot la kalau ada yang nak baca blog ni, baguslah. Ambil lah mana yang elok yang aku cakap eh taip ni. Yang merepek meraban tu abaikan. 

Paham tak?

Satu je yang aku teringinnnn sangat nak bagitahu junior kalau ada masa lagi jumpa. Silalah all-out pada 1st year ni utk pointer anda, pada masa yang sama janganlah sampai tak aktif. Ingat, belia sihat: 30ribu langkah SETIAP HARI.



Sekian. 

Segala gambar adalah ihsan Uncle Google. Dan terdapat quotes feveret aku yang memang aku ingat, daripada ustaz aku masa matrik, masa sekolah dan juga ingatan daripada teman-teman yang bukan toksik. Heee