Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Tuesday, 17 August 2010

Akhir Zaman

Pelik2 la sekarang ni.
Ada pesta famous amos la.
Pesta buat kitab sendiri la.
Pesta tari menari la. (kelakarnya yg ni macam rusa masuk kampung. atau mungkin dia mmg macam ni. ah taktahu lah)

Aku teringat pulak dulu aku ada baca pasal hukum menangkap gambar. Aih. Terasa nak delete fesbuk pun ada. Tapi fesbuk ni convenient jugak sebab dpt kumpul balik member2 lama. Dan boleh merepek. Oh tersepit.

Aaaa. Pelik2 la sekarang ni.
Tak boleh ke semua orang jadi normal? Normal yang normal, bukannya normal yang normal???

Pelik.
Memang dah akhir zaman la ni.

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan oleh-Nya untuk berubah... Aku je yang waste it away...

Tuesday, 10 August 2010

Selamat! Oh Selamat! Oh Selamat Berpuasa!

Salam Ramadhan semua! Masa untuk mengumpul bonus pahala!

Wednesday, 4 August 2010

Hangat! Hangat!

Assalamualaikum. Salam Satu Malaysia.

Hangat 1:
Ada pesta "famous amos" kat FB.

Hangat 2:
Wonder Girls datang Malaysia! Kongsi satu pentas dgn Bunkface, Tokio Hotel and Ketiperi.

Hangat 3:
Aku pegi MTV Worldstage 2010 @ Sunway. Yg perform adalah mereka yg disebut atas td.

Sorry, takde pictures during the Worldstage, being too busy pogo-ing and screaming. Heheheheh~

Kalau mau tgk gak, check this blog out. Macamana tak aku too busy pogo-ing. Haih. Best wa cakap lu.

Next year pegi lagi yuk!

P/s: Bunkface lagi red bull dari Tokio Hotel kot malam tuh. TH???? =.="