Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Sunday, 9 October 2011

Pendek Panjang

Ok fine aku tulis post panjang sorang pun xnak baca.
Nampak sangat aku ni boring.
Baiklah, aku terima itu.

Tapi kalau aku tulis ni mesti ada orang komen punya.
Haish apelahh nak jadi.

Takpe, meh aku try dulu post ni, tengok ada orang nak baca ke tak.

Currently, di minit aku nak post post ni, aku sangat............

GEMBIRA

Haiiii lah... Sukanya hatiku rasa, Melayang-layang ke angkasa!!!!! Eh dah mcm pantun pulak, hehe. XD

Sekian.

>.<



2 comments:

Anonymous said...

untungla,gembira ^^

Mizah Adam said...

untungla2..