Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Wednesday, 14 September 2011

Sem Baru!

Assalamualaikum. Salam Satu Malaysia.

(Lepas ni kerajaan nak kenakan cukai 6% kepada pengguna prabayar, so takdelah aku rasa bersalah sangat pakai duit rakyat untuk shopping, kan?)

Untuk semester 5 ni (halamak dah 3rd year dah, ada junior dua lapis dah haa), aku akan melangsaikan hutang-hutang aku sebelum ini. 

Iaitu: Fizik Moden dan EM.

The thing is, aku masuk 3rd year baru nak ambik Fizik Moden ni. Ala tapi, jadual aku, kredit aku, kalau aku ubah-ubah tu so aku tanggung sendirilah akibat dia. Takdelah pulak aku sampai menyusahkan orang suruh ikut drop sekali ke tangguh sekali ke hape ke. Janji aku bayar hutang aku tu dah laa. Yang korang nak kecoh apahal?

Dahla aku tak kenal ko, ko tak kenal aku. Cakap bukan-bukan, pandang aku macam aku junior ko. Fine. Nasib baiklah aku dah malas nak gaduh-gaduh dah. Kalo tak memang aku jawab balik ko tadi. Memang aku buat hal dengan ko tadi. Dah dah. Yang aku tahu, aku nak keep clean rekod aku, dan di samping itu tidak menganggu gugat hidup ko yang aku tak kenal pun. Okeh? 

Tulah, lain kali jangan pandang semua orang adik-adik kau. Reti?


ihsan GdoubleOtotheGLE

P/s: The orientation week turned out to be good! The kids listened to us, they even remember our face till today! Fuhh lega n terharuuu~ Hihihi (^_~)


5 comments:

dee said...

haaaa yg tu taknak plak citer.. haihhh!

Mizah Adam said...

yg mana yg mana?? yg duka lara watpe nk citer kat ko.. ehehe~

dee said...

ek yela konon cover cool la :P eyh! ye jugak ea. credit tajuk entri baru kat ko. cam tersama plak.. hahahaha

Mizah Adam said...

haha~ agak ah.

sparkling_deepred said...

eceh the "kids"...mcm dh jd mak ayah plak. takpe la, yg anasir2 mulut jahat tu buat dgr xdgr je. asal jgn nk susahkan org sudah. ni semua hal pun nk berteman. aih.