Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Saturday, 3 September 2011

Selamat Hari Raya!

...
Dan juga selamat kembali ke sekolah!

Woahh akhirnya cuti yang paaaaaaaaanjaaaaaaaaaang itu sudah tiba ke penghujungnya!! Yeahh~

Sama ada otak ini akan terkejut menerima ilmu sehinggakan ia boleh cramp, ataupun ilmu dengan senang sahaja boleh masuk ke dalam otak ini kerana sudah terlampau tidak digunakan dengan secukupnya.. Haha!

Nah gambar raya (3 kotak je!)

Baju Raya!! (Satu family ikut TEMA walaupun warna baju lain2, okay!)
-Sorry takde gambar satu family, masa 1st raya xsemua ahli ada U.U

Keluar berjalan-jalan ke bandor Kluang!


Haaa the WHOLE family. Masa nak balik dah.. T__T
(Ye _____, awak pun ada dalam gambar ni) <-- To be read in another 4 years. :))

Maka, marilah kita menyiapkan mental dan fizikal dan spiritual dan emosi kita untuk tahun yang baru ini!
:)) tak sabarrr...

P/S: Saya Siti Noor Hamizah, boleh panggil Mizah. Siapa2 yang rasa macam lagi muda boleh panggil saya Kak Mizah. (Bwahahahah poyo gila ayat mukadimah aku!! Pffft!)

7 comments:

LeNsA said...

kak mijah^^

Mizah Adam said...

kejap kak kejap tok. ko ni mana satu pun ntah le lensa oiii

LeNsA said...

sume nak mrh ak..hmm..

dee said...

kak mijaaa!!! =P

sparkling_deepred said...

lagi 4 thn eh dia boleh baca? 2 thn dh pandai baca laaa...hehehehe adududu

HaWaAdAm said...

du du du du dut

Mizah Adam said...

kak diha: haiii kak diha!!
kakak: bagi byk2 minum susu!
hawa: adududu