Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Friday, 26 August 2011

Pengaruh di Dunia untuk Dunia

P/S awal-awal : Sesiapa yang menyampah dengan K-POP dinasihatkan untuk TIDAK membaca post ini. :)

Dia pakai baju putih, aku pun cari baju putih.
Dia pakai baju kuning, aku pun cari baju kuning.
Dia pakai wristband hitam, aku pun cari wristband hitam.
Dia pakai kasut hijau, aku pun cari kasut hijau.
Dia pakai blazer merah, aku pun cari blazer merah.

Nasib baiklah dia dah blonde, aku tak teringin pulak nak ikut blonde.
Haha!




I know he's something, dari dulu lagi!
Masa dia datang Malaysia dan aku pun ada di tempat kejadian, it was proven he is SOMETHING!

Waaaaa~ Hyukjae!! Hwaiting!

Dan dalam video clip Mr. Simple ni, banyak gila close-up dia okay! BANYAK GILAA sampai aku yang jadi GILA depan laptop seorangan. YEAH! XD

4 comments:

dee said...

aku tak suka tapi aku baca jugak! =P

Mizah Adam said...

nice! wahaha

Murni Johari said...

die mmg cmel, akk pun suke.. kiut kiut kiut :)

Mizah Adam said...

tapi kak muni lagi suka kyuhyun kan?? >.<