Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Tuesday, 22 February 2011

Padat! Sebu!

Assalamualaikum. Berikut merupakan beberapa event yang bakal berlangsung dalam masa terdekat ini. Dan sya terlibat dengan setiap satunya.

27 Feb: Dinner kolej 12. Tugas: Tukang ketuk drum.
7 Mac: Test JPJ woh!
12 Mac: Dinner fakulti sains. Tugas: TP2.
11-13 Mac: Trip to Langkawi utk subjek 3P.
3 April: Hari Warga Jabatan Fizik.

Disebabkan tarikh dinner fakulti dan trip ke Langkawi clash, maka saya hanya akan melaksanakan tugas saya sebelum 12 Mac utk dinner fakulti, tapi masa hari kejadian saya tak ada. Maka tak berpeluanglah saya utk makan satu meja dengan En Amri and the gang. Hehe. Takpe. Langkawi tu effect pointer, dinner tidak pun. Lalalalala~

Dalam masa kesibukan ni pun, saya masih lagi mampu untuk mencuri masa di sana sikit dan di sini sikit utk meluangkan masa supaya tidak terus merasa tertekan. Alhamdulillah. Jasamu dikenang ye! Emm dan juga saya sangat sayangkan kawan2 Synchro saya. Baiklah, bersatu  kita teguh, bercerai kita roboh. Kita dah cakap tu malam tadi, kan? Harap2nya persahabatan kita berkekalan sampai bila-bila tau.

Apasal aku cakap saya saya nii?? Tulah, kepala tingtong sangat dah! Nasib baik test sume ok2!

Alhamdulillah~

:))

2 comments:

adeqmanje said...

eyh?langkawi 2 effect pointer je ke??ehehehe.. ;p bersatu kite teguh, bercerai kite roboh?i loike...da ade yg bg ceramah motivasi kt korg ke nih??hehe..

Mizah Adam said...

iye.. efeect pointer ini dan pointer itu.. ahahahaha~ i loike jugak! emm masing2 motivasi masing2! hahahaha~~