Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Thursday, 25 November 2010

Eheh ada org bagi award.. komapta...



Eheh.. Ain bagi awards. Malu I. Dahla tag pakai I pakai nama glamour. I malu you. WAHH GELI GELI APASAL GEDIX?!?. Haha. Okay. Back to normal. Tapi.. kene jawab soklan dulu kat dia rupanya.. Macam tag la ni ork.. Redah je la..

1) selalu bangun pagi pukul brape?
Peh soklan emas!! First2 dah kene sokaln emas! Pagi kah?? haha~


2) ramai kawan laki ke kawan perempuan?
dua-dua. 

3) bila 1st time korang bercinta?
xde xde aku seorang gadis yang baik. O^O

4) tau memasak x? masak ape? (paling superb lah yg korang tau masak)
emas lagi!!ha. masak. air dgn tanak nasik je kot. ekekekekee~

5) pkara paling lucu pernah blaku dlm hidup korang
hah. aa. erm. paling? susah je nak pilih salah satu..

6) pkara paling gila pernah korang buat
gila. ehh. pegi konset. xgile ek? menari rind ding dong depan orang RAMAI. tapi dorg taktau sape yg menari tula sbb aku pakai KunKUn. Gile ke tu? Ntah la ape lagi ntah. Aku kot yg gila. Ahahahahah

7) jawatan korang time skolah (menengah)
Pengawas biasa2 je..

8) selalu keluar dgn member x? brp kali dlm sebulan?
Selalu la jugak. Paling boros jika ketika bersama Diyana. Egege~

9) dgn kawan2 gune bahasa aku/sy/nama sndri ?
Ikutlah. Kalau lagi senior, saya/kite. Kawan2, aku. Nama... eh.. goli den~ 

10) dah berpunya ke belum? if dah , brp lama kenal si dia
TAKDE! Yeay!!

11) pkara yg korang paling pantang skali ape? means mmg korang x suke lah
Erm. Salah eja nama orang. Libatkan family aku dalam kekurangan aku. Dan orang yang jenis paku dulang paku serpih. 

12) if ada org yg baru dikenali minta no tel , apa respon korang?
ok jer.

13) bile ada duit je , korang suke beli ape?
makanan!!
owh tempatations temptations... ada duit eh. mata jadi kelabuuu~ haha~

14) nama glamor korang time skolah
mijjah. haha kakak2 aku gelakkan nih. ntah.

15) korang selalu habiskan kredit (sms/call) kat sape?
ntah. tahu2 dah habis. no particular person involved.

16) sudah tercapaikah hajat korang?cite la hajat ape
ofkos ah ada yg ada dan ada yg tak lagi... satu, kuar sokkabar. DONE! dua, main dalam band. DONE! er.. malasla plak nak tulis byk2. kui kui kui. Tapi mmg banyak lagi lah yang tak tercapai lagi. Antaranya bertemu Zahiril Adzim.. HAHAHAHAHAHAHA~

17) ape yg paling korang geli gila2 gelilah !! huhu
CICAK!!!!!!! Baru jap tadi aku terlompat2 sbb ada cicak kat payung aku. Hahaha. N katak. Hmm. Senang citer reptilia kot. Tapi ular exception la.

18) pernah accident/injured (teruk) x slama ini?
accident trok2 ta penah asenye..(alhamdulillah) <---- copy dari Ain hehe.
Aaa kaki aku penah termasuk dalam roda basikal yang masih sedang ligat berputar. Oh yeah. Rasa macam orang kuat owh. 


19) perkara yg paling menarik minat korang? sampai korang lupe kt
bf/gf/husben/wife lah! huhu
aku xde bf? apatah lagi husben? bagaimanakah harus aku menjawab soklan nih?? 

20) perkara terakhir sekali yg korang nak buat kat dunia ini
kt dunia ni ek??
bahagia kan mak abah dulu..;)
pastu mohon2 masa nk pergi tu dpt mengucap dua kalimah syahadah n pergi dlm keadaan yg beriman..;)
amin..

Tag 10 orang yang blog nye cantik :
aku taknak tag sesape bukan sbb aku nak makan award ni sensorang, tp aku tawu org yg aku akan tag tu pun (bukan ko yer, jgn pasan pliss hehe) akan malas jawab soklan2 nih. Huhuw. So. Aku takmo tag sesape. 

4 comments:

sparkling_deepred said...

i like soklan last punya jwpn.

sparkling_deepred said...

mojo...

Anonymous said...

Great posting. Tidak sabar untuk membaca yang berikutnya:)

dee said...

aku rasa cam takde hati tuk shoping.. erm