Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Friday, 8 October 2010

Decided

Okaylah. Lepas ni. Aku nak jadik pompuan paling membosankan dalam dunia.

Mustahil? Okaylah, dalam satu Malaysia.

Tak mungkin jugak? Then dalam UPM je lah. Ok?

Ok kan? Bagoss.

Lepas ni tak payah cari aku lagi untuk buat kerja gila. Jangan cari aku lagi kalau tak cukup korum.

Cari aku kalau nak bukak pintu je. Bolehlah. Dah penat dengan lagu2 meleret kau.

Sepastinya kau pun dah penat dengan aku.

Hey. I'm younger, so, kalau dah tahu, sape suruh kau sendiri tak jadi big boss?

But sill, don't worry. Aku takkan tinggalkan kau. Aku cuma akan jadi membosankan je.

Sekian.

P/S: Aku ada kawan chomel. Thanks to her laptop aku post mende alah ni. Nama dia Tey O Beng.

6 comments:

KayRole KaiXa IskanDar said...

knape lak nie,katak mengaum oi...

totoromalas said...

problemos? ngan sape lak skang???

totoromalas said...
This comment has been removed by the author.
athirah awesome said...

hye, saya lah yang comel tu. HAHAHA.

Mizah Adam said...

haaaaaaaa... sape yg delete komen haaaa~ sape sape sape??

aten: ko punya bfffffff la. pffffft.
awesome girl: ye, aeaklah yg comel tuu~ hahaha

adeqmanje said...

aq slalu pk nk wat cm2 dlu, tp xpenah berjaya wat sbb SAYANG korg..huhu..