Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Wednesday, 13 October 2010

Ceritera Daftar Subjek

Alkisah, arakian tersebutlah kisah tatkala semua makhluk di UPM yang bernama undergraduates ni sedang sibuk2 mendafter subjek untuk 4 purnama yang akan datang.

Ramai jugalah makhluk-makhluk ini yang tiadk puas hati. Hatta, mereka post kan di blog masing-masing tentang ketidakpuashatian mereka.

Hey Hey Hey.

Semua orang pun nak tulis pasal tu. Aku nak jugak??

Cerita aku lagi best. Kot. Korang takat takleh key-in subject target sbb dah full, or ada masalah status pelajar kehape kejadah kan??

Aku.

Mula2 key-in tak boleh. SILA JUMPA P.A ANDA (DR.ZAINAL ABIDIN TALIB).

Okay fine. G jumpa. Mintak izin + sign + whatsoever.

And then and then. Key-in second time. MENGIKUT REKOD, ANDA MASIH BERHUTANG. SILA RUJUK PEJABAT BENDAHARI. (aa lebih kurang cenggini la ayat dia).

WAHAI JPA!!!! Ngape le nama aku yang sangat lucky untuk diperlakukan sebegini rupe?? Den tak pernah pon tangguh pengajian. Suko hati ekau ajo yo nak bagi ko taknak bagi ko duit. Nak kato result den terok, mana ada!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa.

Dapat biasiswa serupa macam makan duit famili jugak. Apedah JPA. Dari 2 bulan lepas dok dalam proses, dalam proses. Hampeh. EEEEEEEeeeeeee...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Hish, malas dah jerit2 pasal kau. Penat dah 2 bulan macam tu.

3 comments:

totoromalas said...

ahhh memang $%^&* la upm ^&*( esmp dan %^Y&* dan sbgnya hahaha... aku pon bermasalah weh. gara2 takde PA ak jadi mangsa keadaan T.T

λ””μ•Όλ‚˜ said...

huhuhu... mizah ak pon hanya mampu mengeluh skali~ hurm atin pe plak masalah ko??

dee said...

eahhh teruskan.. wahahahaha