Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Wednesday, 1 September 2010

Review

Assalamualiakum dan Salam Satu Malaysia.

Fuish. Lama nye dah tak update blog nih. Fesbuk pun jarang dah bukak.

Apa khabar semua?? Sihat? Puasa ke takk???

Sorry sbb dah lama sgt tak update. Kalau update pun pasal kekucar-kaciran hidup aku. Whatte betol. Aku dah kurang buat cter2 random kan?? Bosan btol.

Yela kot. Aku dah semakin membosankan kot. Tu sbb dah tak banyak keluar cerita random kot. Aaahh berapa banyak kot lah. Dahla. To let things off my head a bit; here goes.. (hope you can bare with me..)

- MGM. 3180. Messed my life.  Dahla ko nih yg xde kene mengena dgn kos aku, jgn harap aku nak amek le!! Tapi takpe. Nasib lah kau kursus U. Dgn adanya sokongan baik punye dr kakak2ku tersayang n kawan2 yang menolong, keje ni jadi senang. Sikit. Dr, you better give me an A+.Or else.

-The newest batch of Sinkro12. Aaah. This one. Haiyyooo. I cannot put it in words la. Words cannot describe the feelings inside and the kekusutan in my brain. Thankfully I have my Supermans right here to help me. Terima kasih Tuhan kerana menemukan aku dg kawan2 aku yang sangat amek berat. (Sangat AMEK BERAT kowtt??)

-Next up is Jamuan Raya kolej 12.. I don't know what's the official event name yet.. Open house ka, makan beradab ke hape ke.. Tp yg penting, event tu 25 hb.. Btol2 lps naik dr cuti. Aigoo. Tuhan,  tolong la jgn ada apa2 yang tak baik dan yang tak diingini terjadi time tu.. Aku harus jaga nama baik Sinkro!!

-Ada terbaca blog kawan aku yang sedang mengalami musim emo nya. Beb, aku rasa skrg mmg musim org emo kot?? Tuhan nak uji kita bulan Ramadhan ni. Sbb aku pun asyik nak touchingg je. Chill ok. Chill.

-Oh. Birthday best/gay friend aku. (Wahai Azizul sila jgn marah aku hahaha). Selamat 20 kawan!! Semoga...semoga.. alahai malasnye nak type apa yang aku dah mesej kat ko. Haha. Takyah copy kat sini ehh? Ok.

-Sampai ke hari ni aku tak turun2 lagi ke court tenis. Aish. Apakah Mizah??? Takpe2, sebaik selesai urusan puasa, nekad utk ke sana!! Yosh!

-Oh ye! ChocoLazad kakak2 saya mmg LAZAT! (To be continued yg nih)

-Tahun ini saya dah mula (baru nak mula??) rajin buat assignment sendiri sebab punca tiruan semua dah tukar kos. Ahaha. Jadi otak jus saya selepas ini akan terlebih rasa formula dan hukum hakam fizik. Ok. OK.

Sekian sahaja utk kali ini. Selamat beramal utk malam2 terakhir Ramadhan ini!

:)

12 comments:

λ””μ•Όλ‚˜ said...

punca tiruan semua da tukar kos? ahhaha... aku paling suka gayfren 2~ heheh...

Mizah Adam said...

salah sorang punca tiruan: ko lahh! ahaha~

ktorg nak g deting sabtu ni. nk ikot?

Shopaholic said...

omf! mizah! kau linked aku! gosh!
tanx for the publicity anyway
ahahha!!

Mizah Adam said...

omf?? oh my father?? ahahahh!!

sparkling_deepred said...

tiru? apa!!?? ish ish...best ke mizah kakak-kakak awak tu? mesti best kan..eheheh

Mizah Adam said...

hehe. besela. tu la dpt x 3.4 je tuh. agaga. best. best? best!

adeqmanje said...

haha..part synchro xley blah..serabut ye cik mizah?xpe2..aq msih d cni utk membantu.. :)

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

teruskan ye..:)
be a gurl,do the right thing,ngeh ngeh ngeh..
lets the music play out loud..hua hua

Mizah Adam said...

jap. should'nt you be saying: BE THE MAN!!!! ?? sounds cooler than be a gurl. ahahaha~

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

actually,im intend to type it there but after a deep thought that i use,i come to a solution that i dont want to be killed by u..haha..

Mizah Adam said...

ahaha~ kalau be the man tuh aku paham lah ape kah maksudnyee.. ko nih.

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

no..xnak gune be the man..haha..mcm plek lak..haha