Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Saturday, 25 September 2010

Let Me Be

Aku tahu siling rumah aku tak tinggi macam kau.

Aku tahu rumah aku takde laman rumah bertanah macam kau.

Aku tahu rumah aku atas langit tak atas tanah macam kau.

Aku tahu aku tak masuk kelas awal macam kau.

Aku tahu aku tak macam kawan-kawan kau.

Aku tahu aku tak semantap macam orang lama.

Aku tahu aku tak dressing semature macam kau.

Tapi aku tak kacau kau. Kau buat kerja kau, aku buat kerja aku. Masing2 punya life. Yang nak cari konflik sendiri apahal? Tak cukup kasih sayang?

Tapi jugak, it's better to be talked about rather than to be ignored.


So okaylah. Mengumpat aku senyap2 ye. Janagn buat terang2an, nanti aku terpost entri macam ni lagi.

But it doesn’t matter cause I’m packing plastic
and that’s what makes my life so f***ing fantastic

Lily Allen.The Fear

6 comments:

totoromalas said...

sape? sape? aku kenal ke???

λ””μ•Όλ‚˜ said...

curiosity increase~~ n_n

Mizah Adam said...

nope. none of you guys know this person~

KayRole KaiXa IskanDar said...

mcm knl je
*ayat psiko*
kih kih..
sabarla..tu tanda ko popular di lensa para paparazzi sedunia..XD

sparkling_deepred said...

eventhough ur blog is immature, she still reads it i think. if not, how come she knows that u stalk her...err, why she perasan we stalk her ah?

HaWaAdAm said...

haha...why she perasan???duh...sebab dia perasan la dia perasan...get it???haahhahaha.....

nak blog mature, gi baca blog Dr.M ke, Najib ke or other politicians...confirm mature..heh!