Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Tuesday, 17 August 2010

Akhir Zaman

Pelik2 la sekarang ni.
Ada pesta famous amos la.
Pesta buat kitab sendiri la.
Pesta tari menari la. (kelakarnya yg ni macam rusa masuk kampung. atau mungkin dia mmg macam ni. ah taktahu lah)

Aku teringat pulak dulu aku ada baca pasal hukum menangkap gambar. Aih. Terasa nak delete fesbuk pun ada. Tapi fesbuk ni convenient jugak sebab dpt kumpul balik member2 lama. Dan boleh merepek. Oh tersepit.

Aaaa. Pelik2 la sekarang ni.
Tak boleh ke semua orang jadi normal? Normal yang normal, bukannya normal yang normal???

Pelik.
Memang dah akhir zaman la ni.

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan oleh-Nya untuk berubah... Aku je yang waste it away...

4 comments:

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

i dont know what to say..^^

Mizah Adam said...

eh? sape delete comment sendri??

kroL: kaan?

KAYROLE 'KAIXA' FAEZY said...

ak slh tulis,tu yg delete.btw,minggu nie kelas pa ye for synchro?

Mizah Adam said...

@.@
x mmpu nk jwb. sbb ikot ke-free-an cikgu. aku free. so aku bwat klas aku lah. kalu usman n abg sapik free, gtar gak la.