Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Saturday, 5 June 2010

Mei 2010 yg Best!!

Assalamualaikum. Salam Satu Malaysia.

Apa khabar semua?? Sihaatt?? Sudah makan?? Sudah update status di FB/Twitter? Sudah... sudahlah sudah!! Haha~

Well, LAMA GIELS!! (ye, mmg nak eja giels, itu bukan typing error yea), DAH TAK BUKAK DAN UPDATE DAN MENGHIAS BLOG NIH!! Bak kata kawan2 macam kat post yang dulu2, dah bau masam2 sikit dah.. Aduyai.. xpe2.. Well, spt yg tertera kat FB aku, (lupa nak letak kat sini, sorry), aku telah menghabiskan cuti bulan Mei aku dengan semangat kesukanan yg jitu dan semangat cintakan UPM yg tak berbelah bahagi!! Sampaikan bas-bas Uni lain yang potong bas UPM pun kitorang boleh naik angin!! Hahaha~

>8-14 May I'm in Lumut.
>16-21 May I'm in Arau.

Akan aku ceritakan pengalaman selama berada di sana, dalam 2 siri post. Okay. But for now. I have to upload the photos first!!

See you guys later!

4 comments:

sparkling_deepred said...

15 mei pegi mana? alam lain?

Mizah Adam said...

15 transit dr Lumut ke Arau..

sparkling_deepred said...

OOOO. Lama nok transit seharian. nak bagitahu di sini, hehe saja je..disebabkan flight delay lama td, mas telah memberi kami semua mkn aiskerim haagen-dasz...erm yummy!

Mizah Adam said...

eleh. dpt delifrance kenyang jugak~