Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Tuesday, 20 April 2010

Nikmat!

Fakta satu: Kau rindu aku.

Fakta dua: Aku pun dah tak ingat.

Fakta tiga: Kau yang tumpahkan air tu.

Fakta empat: Aku pulak yg susah payah nak kena lap.

Fakta lima: Kita masih kita lah. Jangan risau.

Fakta enam: Aku tak heran/peduli/amek berat pun pasal itu.

Fakta tujuh: Kau yang ___________________ sendiri. Kan?
*Sila isi tempat kosong mengikut kesesuaian emosi anda sendiri. Tapi, haruslah rasional!

Sampai tujuh jelah fakta. Tuhan suka nombor ganjil bukan? Sebab itu ada tujuh hari dalam seminggu. Berminggu-minggu pun, aku juga yang kau ingat.

Padahal aku dah memang lupa. Siap enjoy buat networking sosial lagi sana sini situ. Berkoyan-koyan orang dah aku kenal.

Kau? Entah. Aku tak tahu. Tapi yang pasti, hidup kita sama-sama menapak ke hadapan, beza kita mungkin langkah yang diambil itu besar atau kecil, laju atau perlahan.

Apa-apa pun, aku suka keadaan minda kau yang mungkin separa sedar sebab masih ingat aku.

Oh terima kasih sangat2!! Ye, mmg aku suka. Gembira. Fuh. Nikmat!

 Aha muka happy gila. Orang gila pun tak happy macam ni. 

p/s: jangan jangan.... kau dah khatam dua tiga belas round tak??? ah suke~

7 comments:

HaWaAdAm said...

lelaki ke perempuan...he he he..tu je nak tanye.. he he he...

Mizah Adam said...

u kno the story la... tenung2kan siapa.. dan anda akan tahu.. haha!!

sparkling_deepred said...

kawang mung hok gi melombon ko?

KAYROLE KAIXA said...

mizah,ak tunggu brita baik je nie..ahahaha..

Shopaholic said...

hurm..

fakta lapan: aku susah nak paham sebab aku xtau cite sbnr..

Mizah Adam said...

akak: pandai ar mung nih.. dop sia2 mung ngaji tinggi... huhu~
krol: bukan entri yg nih la..
nadia: upss.. nnt ada masa aku setori...

λ””μ•Όλ‚˜ said...

aku nak tiru ayat nadia..
?-?