Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Tuesday, 23 February 2010

This is the very first one!

Assalamualaikum.

Haha. Jom. Sebelum apa2 kita gelak dulu yea.

Haha!!!

Aku tgh round2 blog kawan2 aku.
Then aku terjumpa ini!

Klik klik cepat klik to view.

Ini FIRST TIME ever aku main drum dpn org. Tp video ni masa kitorang rehearse je. Yg real punya tak dan orang nak record.

Yg masa show real, crowd mmg bingit gilers lah! Aku suke! Oh crowd, sangat2 thank you sbb bagi ktorang prasan skit kat atas tu.

Haha!!

Thanks to Kayrole Kaixa yg upload video tu, it refreshens the memories!

Ow seriously. I love my drumming lyfe.

P/s: Hari ni, 23 february 2010, muke aku terpampang sebesar alam kat Kosmo!
Malu ada, excited ada, aahhh yg penting mak dpt tgk anak mak masuk paper yea mak...!!

4 comments:

KAYROLE KAIXA said...

haha..banggala tu msuk newspaper..hua hua..ap pun,tahniah tau..hehe...owh,btw,mase video nie,cik drummer msih ade sindrom main drum smbil mlut trbukak sikit demi sikit,hehe...alhamdulillah,dh xde dh skang,hehe..dh cek dlm facebook..ow,dlu nak mogok ngan akla ye...haha..
yg upload bkn ak tp fitri,roomate naga aka munajat cinta..huhu

sparkling_deepred said...

bukak mulut skit demi skit eh? tu keturunan tu...haha...maknanya tgh tekun la tu main drum...syabas inspektor sahab girl...pelajaran jgn lupa...excel in study as well as others ya!

sparkling_deepred said...

on behalf mak: anakku sayang, bangun tidur jangan sampai dinihari ye sayang...baru mak bangga berbangga bangga (macam berbaloi-baloi) Haha!

adeqmanje said...

congrats darling..keep up da good work..kite tgu brita harian sok lak ya..huhu.. ;)