Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Monday, 18 January 2010

LaukCampur belum basi lagi...

Assalamualaikum. Selamat sejahtera. Selamat hari-hari. Salam 1Malaysia.

Ni lah perkara biasa yg terjadi bila dah masuk U balik.

Gerai LaukCampur ni ditinggalkan. Abandoned. Isolated.

Ish2. Kesian. So, bila dah boleh online dgn lajunya dan ilham serta semangat pon dah dtg utk ber-blog, maka marilah saya menumpahkan apa yg terselit kat kepala hotak ni.

First thing first, nak mintak maaf sbb tak sambung2 lg kisah Synchro 12 part seniors.. Sbb tgh nak kenal diorg dgn lebih lg b4 bole tulis ape2 psl diorg... Yelah, bdk baru, kalau tulis sebarang kang ada yg terasa plak.. Lgpun bkn sume senior aku kenal btol2.. Kalau tak tulis pasal yg kurg kenal kang terasa jugak la pulak.. Kita juniors kan kena jaga hati mereka.. Agar hidup di kampus tak diselubungi aura gelap pada masa hadapan.. HuaHuaHua..

Next, ada banyak hasil perahan jus otak..Yang mini2, yang ringan, yang tak sendat kepala korg bila nak baca n hadam. Gurindam klise ada, puisi tahun baharu ada... Tp takkan diupload skrg ek. Sbb entri ni ditulis di library, menggunakan komputer library, and semua hasil perahan tu ada dalam laptop sendiri lagi.... So.. Tgk lah pulak bila masa ada rezeki lg utk menikmati internet laju..

Then, skrg ni mmg bz sangat2, but at the same time enjoying life sbb, I'm busy doing things that I like.. That is music, making friends and getting good grades. Good grades mmg la sume org suke kan, tp kena lah berusaha utk dapatkannya. Takkan de good grades tu dtg bergolek je kat kita... Right?? Music, of kos la SYNCHRO 12 ku yg tersayang.. We're entering this one competition at UPM, organized by k15, called Fiesta Rentak Putra a.k.a 15 big jamm. 24 JANUARI ni weii!! Wah2 nervous sgt2.. Doakan kejayaan kami!! Yg tak pernah amek tahu psl Synchro pun, doakan juge.. muehehe. Making friends, well, semakin ramai org baharu yg dikenali yg statusnya akan diangkat dr 'strangers' ke 'kawan'.. Sbb join Festik la, koko la.. So network tu makin berkembang la..

So.. dalam masa yg singkat ni, (sbb kat library ada time limit)... Ni jelah yg mampu utuk aku ckp..

Jgn depressed lg lah if ada yg dah tertonggeng tunggu next entri... Jgn risau sbb Mizah Adam, walaupun beliau selalu stuck, beliau takkan meninggalkan gerai-blog LaukCampurnya ni... Okey everibadi??

Till then, jumpa lagi,,,,, jika umurku masih panjang.. InsyaALLAH..

2 comments:

totoromalas said...

belum basi tapi bau dah ala2 masam jek??? lama sgt kot ko tinggal... dah kna msk baru...

adeqmanje said...

heheh..smela nseb kite mizah..aq pn jarang benor update blog kt uni ni.. ;DD