Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Tuesday, 10 November 2009

Jus Otak 1 siap!!

JADI!! Setelah hampir 3 minggu memerah otak untuk mendapatkan pati yang pekat untuk dijadikan jus otak enak lagi berkrim, kini selesai sudah proses perah-memerah itu...

JADI!! Sekarang cuti telah kembali setelah sekian lama tidak cuti senang-lenang tanpa homework.

Akan tatapi, aku belom habis kemas bilik ni lagi.... Aduyai kenapala kena kosong terus bilik ni. Nak je aku sewa lori kecik satu and humban je sume benda dalam lori tu.

Ow.Ow.


Cuti ni. Aku janji aku kan ceritakan apa yang membuatkan aku sibuk sangat sampai tak ter-update blog hijau aku ni. Dan hidup aku pun takdela kosong sangat kalau nak dikenangkan balik pun. Mcm org lain tu, ada je yang lagi takde life dr aku.. Kan??

Just being a typical U student je.

~~Takde papepun yg nak tulis ni sbenarnya. Nak kabo exam dah habes. Tu je.

JADI!! Harap2 nya adalah lagi org yg sudi nak baca blog ni setelah aku mempamerkan tajuk yang kurang enak. ohoh.


P/s: Dah pandai main Rubik!! YATTA!~ Lepas ni nak try rubik bulat pulak. (Gambar ni... main Rubik dalam lab. ohoh)

3 comments:

My NotHinGviLLe said...

picture:credit to me...
wakakaka

Mizah Adam said...

oh yea. tq2. ok2 nnt next2 post I letak credits..

My NotHinGviLLe said...

hahaha...