Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Monday, 9 November 2009

Another sem to go as a freshman

Esok aku ada paper Kalkulus pkl 5 ptg nnt.
Last paper utk final exam ni.
And aku sangat bersyukur jgak sbb sem 1 yang hectic ni dah nak abes.
Doakan aku!! Tak ckup konfiden lg ni boleh jwb ke tak....

Plan ms holiday nnt:
Balik KMPh utk bertemu Pn. Ainul Cayang, makan karipap terhebat di dunia ini and kutip hutang aku kat Zizul.

O yeah ! Baeek punyee plan.
Tp, nak pegi Pahang tu kene la ada duit gak en? So, kene cari duit dulu le.... Then baru la bole fly! to tempat paling menggembirakan dalam sejarah akademik aku sepanjang almost 19 tahun aku hidup ni....

Dalam kepala: "Warga berilmu... berketrampilan... lalala~~~"

No comments: