Empunya Blog

My photo
Selangor, Malaysia
Tidak liberal. Tidak radikal. Cuma sederhana/average/moderate. Di tengah-tengah. Tu sebab selalu stuck.

Thursday, 11 June 2009

I'm Still Here!!

Hey!! I know, I know.. It's been looooong,, very3 long since I posted my last entry. and no,no,,,I'm not leaving this blog for dead. It's just been.. you know, a bit hectic (padahal takdelah hectic sgt mcm kena pindah rumah dr Selangor ke Sabah ke apapun). First, PSPM. Yup, PSPM got us all running busy, so all of us the Matric students really dedicate our time and life for this final PSPM... Hope that all of us pass with flying colours.. Then.. you know, farewell time. Yup, dahla kena ngadap PSPM, pastu kena kemas barang2 semua.. sebab nak kena tinggalkan asrama ASAP. heh. okay, tarak hal.. semua dah setel. And sekarang I'm home and I still cannot post an entry. Why?? Sbb, well, sbb dia senang je, sbb rumah aku takde Internet LAH!!! Ya, ya I know mcm lame gila en rumah takde Internet. Well, ada, but jaring. And its sooo slow. And we are using the prepaid plan, so, yeah. Takde sorang umat pun dalam rumah aku ni yang pegi topap Jaring nih. Sbb: Abg, akak and akak aku konfem2 gune Internet kat ofis diorg. Yeah, so like, being the youngest in this family and being the only one left in school.. Aku stuck lah kat rumah dgn takde Internetnya. Aku tetiba rindu plak kat kolej. haha. Sbb kalau on je laptop, konfem hijau je signal WiFi kat laptop nih. hehe. tetibe balik rumah kosong je walaupun bberapa kali dah refresh this bende alah (haha ni tindakan org tak boleh terima kebenaran yg bahawasanya xde WiFi kat umah nih). So.. that's it-lah kenapa aku tak update gile lama dah. Sorry guys.

7:13 PM 4/27/2009

No comments: